Kreativnim razmišljanjem do poslovnih rješenja

Prvi korak je upoznavanje vas kao klijenta, vašeg poslovanja i utvrđivanje projektne ideje. Vašu projektnu ideju zajedno razrađujemo kroz pojedine točke koje nam daju odovore na pitanje tko je vaše ciljno tržište, tko je konkurencija, koja je jedinstvena vrijednost proizvoda ili usluge koju nudite te tko su sve zainteresirane strane. Slijedi praćenje aktualnih natječaja, a po usklađenju vaše projektne ideje s konkretnim natječajem, počinje priprema samog projekta prema smjernicama iz natječaja. Glavna nit vodilja je kreativnim razmišljanjem do poslovnih rješenja.

Jednako tako u izradi poslovnih planova i investicijskih studija vodimo se kreativnom niti. Što je to što vas kao poduzeće čini jedinstvenim, koja je vaša priča, na temelju koje strasti poslujete samo su neka od pitanja na koje dajemo odgovore. Na temelju kreativnog razmišljanja dolazimo do inputa za izračune profitabilnosti vaših projekata.

Prolazimo zajedno kroz teme poslovnih edukacija i dolazimo do kreativnih treninga koji će osnažiti vaš tim i pridonijeti razvoju vašeg poslovanja.