ESIF Financijski instrumenti

Klijenti koji su ostvarili ESIF Zajmove Hamag-Bicro agencije:

Poliklinika za ginekologiju i opstetriciju Ginecej, Kreator putovanja d.o.o., Adria stay 360, obrt, Nutriobalance, obrt za usluge i savjetovanja, Galerija Gaudeamus, obrt za proizvodnju keramičkih predmeta i ugostiteljstvo,

ESIF Zajmovi su financijski instrumenti koji pomažu u mobilizaciji dodatnih javnih i/ili privatnih izvora financiranja u svrhu otklanjanja tržišnih nedostataka. Program ESIF Malih zajmova namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzetnicima, a dijeli se na programe mikro i malih investicijskih zajmova i mikro zajmova za obrtna sredstva.

Poliklinika za ginekologiju i opstetriciju Ginecej njeguje cjeloviti pristup ženskom zdravlju, stavlja se naglasak na psihološku dobrobit pacijentice koristeći minimalno invazivnu terapiju uz potpuno individualni pristup na najvišoj razini stručnosti i moderne tehnologije.

Turistička agencija Kreator putovanja specijalizirana je za organizaciju individualnih putovanja u svakom kutku svijeta, a koja su u potpunosti prilagođena potrebama i željama klijenata

Adriastay 360, obrt pruža smještaj u luksuznoj mobilnoj kućici, koja se nalazi na otoku Murteru u novom dijelu resorta Jezera Village, 100 metara od mora.

Nutriobalance, obrt za usluge i savjetovanja, pruža usluge u području nutricionističkog savjetovanja stavljajući naglasak na dobrobit klijentice koristeći neinvazivnu terapiju.

Galerija Gaudeamus, obrt za proizvodnju keramičkih predmeta i ugostiteljstvo, njeguje kreativni pristup izradi atraktivnih, funkcionalnih i kreativnih keramičkih predmeta, uz potpuni pristup ručnog rada.